17/04/2021

Vanaf 2012 zamelen de Lionsclubs door heel het land spaarpunten in voor de voedselbanken. Douwe Egberts verzilvert de spaarpunten voor koffie, doet er nog eens 20% bij en dit jaar is het totaal aantal gedoneerde pakken koffie door het miljoen heen gegaan, een landelijke mijlpaal!

Lions Club Apeldoorn organiseerde de actie voor de vijfde keer. Maar nu dan het resultaat: een topopbrengst van bijna 3,3 miljoen spaarpunten! Grote dank aan iedereen die doneerde voor Voedselbank Apeldoorn. Al die punten hebben een waarde van 6750 pakken koffie en dat zijn heel wat lekkere kopjes koffie voor de klanten van de Voedselbank!
U kunt het hele jaar punten sparen, die bewaren we dan voor de volgende actie. Inleveren kan bij de Lionsclub, Bosweg 59 en bij de Voedselbank, Kanaal 147.
Maak geen punt van uw koffiepunten en doneer ze!